Romantično vjenčanje na seoskom imanju

 

 

U potrazi ste za savršenom lokacijom za Vaš veliki dan? Inspiraciju pronađite u pitoresknom mjestašcu nadomak Zagreba, Zaboky selu.  Zelenilo, polja, rustikalna atmosfera, starinski detalji, sve odiše idejama za ceremonije u svako doba godine. I ne samo vjenčanja, već i tematske djevojačke zabave skrivene u prirodi.

Zaboky selo se sastoji od 3 kuće s terasama koje zatvaraju veliki plato namijenjen za ovakva događanja, a dovoljno je velik da se na njega smjesti i šator u slučaju lošijih vremenskih uvjeta. Svaka kuća je uređena u tradicionalnom duhu do najmanjeg detalja i s posebnom pažnjom, ali i opremljena prema svim zahtjevima modernih gostiju. Trenutni smještajni kapaciteti su za ukupno 26 osoba, raspoređenih u 8 apartmana i 2 sobe što znači da u slučaju velikog eventa možete zauzeti cijeli posjed za najbližu obitelj.

Romantično okruženje autentičnih zagorskih ‘hižica’ i bogatstvo prirode koja okružuje Zaboky selo postaju prekrasna inspiracija za vjenčanje.  Seoska imanja odišu boho šarmom i sjećanjima na neka davna vremena što se može upotpuniti raznim detaljima i spojiti u idealnu sliku. Ako se odlučite svoj važan dan organizirati upravo ovdje,  potrudit ćemo se stvoriti Vam atmosferu za pamćenje. Iskoristite priliku i za posebnu gastronomsku ponudu – lokalne namirnice iz vlastite proizvodnje obiteljskih gospodarstava i jela pripremljena prema tradicionalnim receptima kraja te priuštite sebi i gostima nešto posebno spajajući rustikalno i moderno.

kmw_web_0715kmw_web_0741kmw_web_0736kmw_web_0727kmw_web_0730kmw_web_0742kmw_web_0752kmw_web_0632kmw_web_0765kmw_web_0776kmw_web_0834kmw_web_0793kmw_web_1500kmw_web_1349

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s